За прясната новина, че вдовицата на милиардера Илия Павлов - 

...
За прясната новина, че вдовицата на милиардера Илия Павлов - 
Коментари Харесай

Баба Дарина Павлова пусна снимка с внучето

За прясната вест, че вдовицата на милиардера Илия Павлов -  Дарина е станала баба на момченце, се разбра от инстаграм профила ѝ при започване на тази седмица. Бившата актриса пусна затрогващо фото със сина си Илия-Калоян, щерката Паола и бебето.

 Вижте баба Дарина Павлова с внучето
-->
" Поглеждам обратно към всички наши фамилни моменти с такава любов. От усмихнато малко дете, красива балерина, диалози за доста пътувания, танци дружно, до гледане по какъв начин самата ти ставаш майка в никакъв случай не съм била по-горда с теб. Пораснала си и си се трансформирала в забележителна жена и майка. Това е вашият специфичен ден и ние всички се надяваме да се забавлявате. Честит рожден ден, моя най-скъпа дъще! Обичам те ", написа Дарина Павлова към фотосите.

Паола, която преподава йога, е учила социология и образни изкуства. Няколко години по-късно съосновава услуга за онлайн абонаментна кутия, която управлява през по-голямата част от 20-те си години, до момента в който не стига до така наречен бърнаут и се постанова да се подложи на интервенции. Това самата тя разказва в блога си.

Дъщерята на Дарина Павлова, която от години живее в Съединени американски щати, страда от заболяването ендометриоза и аденомиоза. " Откакто се помня са ми казвали, че е малко евентуално да зачена и в случай че съумея, най-вероятно няма да продължи, споделя Паола в своя инстаграм профил, по тази причина и бременността си дефинира като " знамение ".

Паола ражда сина си на песента на Стиви Уондър Sir Duke, изяснява самата тя. В деня, в който си купила записа на парчето от магазин за винили, усетила, че раждането стартира.

Точно до момента в който плащах, усетих изострен ритник от нашия дребен пич, като че ли той знаеше смисъла на това, което държах в ръцете си, а то даже не беше в плейлиста ми за раждане!, пише Паола.

Въпреки че Дарина Павлова рядко споделя персонални моменти, този път се похвали с радостната вест в обществените мрежи.

Представям си, че няма да желае да споделя за персоналния си живот. Дъщеря ѝ е като моята дъщеря - ужасно пази пространството си и не желае въобще да се разяснява и да се написа за нея, каза Марта Вачкова, която е близка другарка на Дарина Павлова.

Вачкова беше и измежду първите, които поздравиха щастливата баба в инстаграм. " Обич и наслада и за двете ви! ", написа актрисата. Двете постоянно пътуват дружно. Миналото лято бяха в италианския курорт Порто Черво, откъдето Марта разгласява фрагменти, на които театралничи с щерка си Рада, Дарина и приятелки.

/lupa.bg/

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР